Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresse

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon og fax

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Åbningstider

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

Hvor meget koster det at transportere dyr?
Opdag din individuelle pris!
Down
petair blog beitrag onlinepreisformuar head

Planlægning af sikkerhed med PetAir!

Så enkelt er det!

God planlægning er afgørende for en stressfri rejse. Mange ejere er dog ikke særligt fortrolige med transporten af deres dyr.

Derfor tilbyder vi dig en uforpligtende prisforespørgselsformular, som du kan bruge direkte på vores hjemmeside. Dette giver dig mulighed for nemt at bestemme på forhånd, hvilke omkostninger du vil have til transport. Disse omkostninger kan påvirkes af forskellige faktorer, såsom dyretypen, destinationen, størrelsen eller antallet af dyr.

For at estimere omkostningerne har du brug for nøgleoplysninger om din rejse samt detaljer om dit kæledyr. Derudover kan du her direkte finde ud af, hvad du ellers har brug for, fx en transportør eller en afhentningsservice. Vi kontakter dig hurtigst muligt efter at have modtaget din anmodning.

Vi vil dog gerne bede om din forståelse, hvis behandlingen i øjeblikket er forsinket. På grund af den nuværende situation kan omkostninger for alle flyselskaber kun fastlægges efter anmodning og kun med fuldstændige oplysninger om afsender og modtager, hvilket i nogle tilfælde kan forsinke behandlingen med op til to dage.

Din prisanmodning er stadig ikke blevet besvaret? Har du flere spørgsmål? Vi er selvfølgelig også tilgængelige til enhver tid på telefonen +49 (0) 69-694750!

Start en prisforespørgsel nu!

Get in touch!