Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresse

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon og fax

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Åbningstider

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

Med hunden i udlandet
Med PetAir er det ikke et problem!
Down
petair tiertransport header hunde

Hundetransport

Vi bringer hver hund sikkert fra punkt A til punkt B

Skal du til udlandet og vil have din hund med? Vi hjælper dig hurtigt og enkelt.

Flytter du til udlandet eller planlægger du en længere rejse? Selvfølgelig må din firbenede, loyale ven ikke blive udeladt af den plan! For at hunden skal have den mest behagelige tur, er det vigtigt at tage flere ting med i overvejelserne. Vi tager os af dig og dit kæledyr fra start til slut. På den måde kan hunden komme til dig på den mest afslappede måde. Vi yder omfattende og bedst mulig support under hele rejsen. I sig selv er det ikke et problem at rejse eller flyve med hunde, da de faktisk er ret simple. Dog skal din hund være sund, og alle krav skal være opfyldt, så dyrets rejse ikke forsinkes unødigt.

Vi sørger for, at din firbenede ven får den bedst mulige rejse! Anmod om transport nu, uforpligtende.

Online prisforespørgsel

 

petair-tiertransport-hund-mit-herrchen

Ved transport af dyr: Sundhed er vigtigst

Når man planlægger en tur, er hundens helbred naturligvis meget vigtigt. Er hunden ved godt helbred og klar til at gå? Er alle nødvendige vaccinationer tilgængelige, og har hunden allerede modtaget dem? Efter at have kontaktet os, og når du planlægger din rejse, vil du finde ud af alt, hvad du har brug for, og alt, hvad der er vigtigt. Du vil blive informeret om alt til tiden og i detaljer!

Udover sundheden er den rigtige dyretransporter afgørende. Når du vælger den rigtige bærer, skal der lægges særlig vægt på størrelsen og egenskaberne for hver race. I betragtning af at din hund vil tilbringe det meste af rejsen i bæreren, er det vigtigt, at den føler sig godt tilpas i den, og at bæreren er tilpasset dens behov. I dette tilfælde skal bæreren som udgangspunkt være stor nok til, at hunden kan stå oprejst i den.

Vi rådgiver dig gerne om valg af transportør, men vi kan også sælge dig en transporter specialfremstillet til dit dyr, hvis du ønsker det. Rejser dit kæledyr med os, kan du være sikker på, at alle reglerne i International Air Transport Association (IATA) er fulgt, så din hunds rejse bliver så behagelig som muligt, og unødig ventetid undgås. Hvis du ikke er på samme fly som dit dyr, vil vores medarbejdere tage sig af dit kæledyr med omhu og kompetence. PetAir-måden!

petair-tiertransport-hunde

Vores tjenester

Dyretransport og meget mere

petair tiertransport icon hundepfote

Dyretransport

Når du vælger PetAir, får du 100% fra os! Vi tager os af dit kæledyr pålideligt, samvittighedsfuldt og med en masse kærlighed!

Læs videre

Dette inkluderer individuel planlægning og rådgivning om den bedst mulige tur for hunden. Hvis du ønsker det, kan du også bruge vores afhentnings- og leveringsservice. Vi rådgiver dig gerne!

petair tiertransport icon transportbox

Transportør til dyr

Vi rådgiver dig gerne om den rigtige bærer til din hund. Det er vigtigt, at det er tilpasset dyrets behov, men også at det overholder flyselskabets regler.

Læs videre

På forespørgsel producerer vi transportører. Kontakt os! Vi rådgiver dig gerne til enhver tid!

petair tiertransport icon katze

Rådgivning

Hvad er den hurtigste og sikreste måde for din hund at komme fra A til B? Hvad skal man overveje, når man rejser ind i landet? Overlad den omsorg til os!

Læs videre

Takket være vores mange års erfaring inden for dyretransport er vi godt klar over, hvad der er vigtigt. Vi kender de forskellige regler for indrejse i landet, samt de forskellige krav til transportører når du rejser til andre lande. Du kan forvente individuel, omsorgsfuld og professionel rådgivning fra os.

petair tiertransport hunde chihuahua

Interesseret?

Ved hjælp af vores online prisforespørgselsformular kan du på forhånd beregne omkostningerne ved at transportere dit dyr, komfortabelt og uforpligtende. Så snart vi har modtaget alle oplysninger fra dig, forventer vi vores kontakt hurtigst muligt.

Online prisforespørgsel

Alle dyr flyver sikkert med os!

Nogle spørgsmål?

Til FAQ Til Kontakt

Get in touch!