Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresse

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon og fax

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Åbningstider

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

Vi flytter dine kæledyr sikkert!
Trygt og sikkert ind i et nyt hjem med PetAir
Down
petair tiertransport haustiertransport vogel

Dyretransport til kæledyr

På vej til et nyt hjem med PetAir

 

Skal du flytte til udlandet eller til en ny by? Er du usikker på, hvordan og om du overhovedet kan tage dit elskede kæledyr med dig? Vi er klar over, at en sådan rejse sammen med et kæledyr i første omgang kan være en stor forhindring for dig. Men som erfarne fagfolk kan vi berolige dig: Med PetAir er ikke kun du, men frem for alt også dit elskede kæledyr i de bedste hænder! Uanset om det er nationalt eller internationalt, bringer vi hunde, katte, kaniner og co. sikkert frem til deres bestemmelsessted.

Men da der er en række ting at tage hensyn til, når man transporterer kæledyr, får du altid den komplette pakke hos os! Det betyder, at vi er der for dig og din lille skat fra begyndelsen til den endelige afslutning af transporten! Da kæledyr som regel er mindre dyr, er flytransport normalt ikke noget problem. Vi er naturligvis stadig til rådighed for dit kæledyr under hele transporten, og vores personale sørger kærligt for deres sikkerhed og velvære. Når dine dyrekammerater flyver med PetAir, vil de naturligvis ikke mangle noget. Der skal hverken gives afkald på mad eller tilstrækkelig pleje under flyvningen, hvilket er passende for arten.

Vil du gerne vide mere om transport af kæledyr og få et uforpligtende tilbud? Brug vores online prisforespørgselsformular nu og find ud af transportprisen!

Online prisforespørgsel

 

 

 

petair tiertransport haustiertransport katze hund

Transport af kæledyr: Fra Cargo City til det nye hjem!

Før du kan begynde, er der dog et par ting, du skal være opmærksom på. Først og fremmest bør du få dit kæledyrs helbred kontrolleret og spørge din dyrlæge, om alle de nødvendige vaccinationer allerede er blevet foretaget, eller om der stadig mangler noget at blive gjort. Især når du rejser til udlandet, er det muligt, at der skal tilføjes yderligere vaccinationer, før dit kæledyr kan rejse ind i landet uden bekymringer. Men bare rolig, hvis du kontakter os i god tid før din kæledyrstransport og bestiller hos os, kan vi give dig alle de nødvendige oplysninger, så du og dit kæledyr kan rejse afslappet, når tiden er inde.

En anden yderst vigtig faktor for at få din dyreven sikkert frem til sin destination er at vælge den rigtige transportkasse. Vi hjælper dig med at holde styr på det store udvalg og hjælper dig med tips og tricks, så du i sidste ende helt sikkert vælger den rigtige transportkasse til dit kæledyr. Uanset om det er i bil eller med fly, er en passende og passende kasse uundværlig for at transportere hund, kat og co. sikkert. Små hunde har f.eks. brug for en anden kasse end store hunde, og små katte har også brug for en anden kasse end store katte osv. Men du kan være sikker på, at vi ved, hvad der er vigtigt og er din partner til alle dine spørgsmål før, under og efter hele rejsen!

Til vores transportkasser

petair tiertransport haustiertransport katze

Vores tjenester

Transport af kæledyr og mere

petair tiertransport icon hundepfote

Transport af dyr

Vi er dine eksperter, når det drejer sig om at få dine elskede firbenede venner sikkert frem til deres destination.

Læs videre

Hos os får du en komplet pakke. Derfor har du også mulighed for at benytte vores afhentnings- og afleveringsservice. Derudover står vi naturligvis til rådighed for at rådgive dig i alle spørgsmål, du måtte have.

petair tiertransport icon transportbox

Transportkasse

Den rigtige transportkasse er afgørende for, at dit kæledyr kommer sikkert frem til sin destination.

Læs videre

Vi rådgiver dig i detaljer om det rigtige valg af din kasse, men fremstiller også skræddersyede kasser efter din anmodning.

petair tiertransport icon katze

Consulting

Med PetAir er du på den sikre side. Vi besvarer alle dine spørgsmål.

Læs videre

Når du rejser med et kæledyr, er der mange ting, du skal være opmærksom på. Vi rådgiver dig om formularer, indrejsekrav, regler og så videre.

Interesseret?

Overlad din transport til os og gør os glade!

Vær sikker på, at vi altid arbejder på en yderst professionel og pålidelig måde for at sikre problemfri transport!

For at få et skræddersyet tilbud kan du nu bruge vores online prisforespørgselsformular til på forhånd at fastlægge prisen på din transport uden nogen forpligtelser.

Når vi har modtaget din anmodning, vil vores personale kontakte dig hurtigst muligt.

Online prisforespørgsel

 

 

Alle dyr flyver sikkert med os!

Nogle spørgsmål?

Til FAQ Til Kontakt

Get in touch!