Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresse

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon og fax

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Åbningstider

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

Godt for dyret, godt for forretningen
Stol på PetAir, når det kommer til transport af dyr!
Down
petair tiertransport zuchttiere schaf

Transport af avlsdyr

Vi sørger for det pålidelige flow af turen

Er du opdrætter og ønsker, at dine dyr skal nå frem til deres nye ejer i god behold? Så er PetAir den rigtige partner for dig! Vi har mange års erfaring med transport af dyr og ved, hvad vi skal være opmærksomme på. Uanset om det er hvalpe eller voksne hunde, om det er katte eller krybdyr, så bringer vi pålideligt dine dyr – uanset art, alder og race – til den planlagte destination.

Der kan gælde visse standarder, især i udlandet, som skal overholdes selv en vis tid før afgang for at gøre transporten af dyret så behagelig og stressfri som muligt. Vi sørger for det pålidelige flow af turen

Stol på PetAir, når det kommer til transport af dyr! Vi mener ikke, at det kun er i din interesse, men også i vores interesse, at hvert dyr lander sikkert på sin nye destination.

Du kan allerede nu helt uforpligtende beregne prisen på din transport ved at bruge vores online prisforespørgselsformular.

Online prisforespørgsel formular

petair tiertransport zuchttiere schwein

Transport af husdyr: Hvad du skal tænke på

Hvalpe, hunde, katte og andre: For at den nye ejer kan se frem til et sundt kæledyr og familiemedlem, skal han sørge for, at transporten til destinationen går så gnidningsfrit som muligt. Men hvis dit dyr flyver med PetAir, behøver du ikke bekymre dig om, at du måske er gået glip af noget. Du modtager al den nødvendige information fra os længe før du tager afsted på din rejse, så du kan forberede dig godt.

På den ene side skal selvfølgelig alle nødvendige dokumenter og vaccinationer være tilgængelige, men valget af den rigtige transportør skal ikke undervurderes. Passagerdyr kan være i disse transportører i flere timer, så det er meget vigtigt at sikre sig, at du vælger den rigtige til dem. For eksempel har hvalpe brug for en anden bærer end voksne hunde. Men bare rolig, vi tager os også tid til at rådgive dig detaljeret om dette emne. Fordi PetAir bekymrer sig!

Vores transportører

 

petair tiertransport zuchttiere kuh

Vores tjenester

Transport af avlsdyr og meget mere

petair tiertransport icon hundepfote

Transport af dyr

Vi ved, hvad der er vigtigt, når det drejer sig om transport af avlsdyr i Genova.

Læs videre

Med PetAir er du på den sikre side, for vi kender alle gældende regler og regler, så du ikke skal bekymre dig om sikker transport af dine dyr.

petair tiertransport icon transportbox

Dyretransportør

Hvilken transportør til hvilket dyr? Vi ved det!

Læs videre

Er du i tvivl om, hvilken bærer der er bedst til dit kæledyr? Vi rådgiver dig gerne om forskellige muligheder. Du har også mulighed for individuel opbygning af transportører.

petair tiertransport icon katze

Rådgivning

Vores omfattende service omfatter naturligvis også individuel rådgivning og planlægning.

Læs videre

Sammen med dig vil vi diskutere, hvilken transportrute der passer bedst til dit dyr, gennemgå alle krav og regler og lave din egen individuelle rejseplan.

Interesseret?

Betro os transporten af ​​dit dyr - vi glæder os til at se dig!

Nu undrer du dig måske over, hvilken prisklasse du befinder dig i? Intet problem! Nu har du mulighed for helt uforpligtende at bestemme det ved hjælp af vores online prisforespørgselsformular.

Efter at vi har modtaget alle oplysninger fra dig, kontakter vi dig og tilbyder dig et individuelt tilbud.

Online prisforespørgsel

Vi bringer hvert dyr til dets destination!

Nogle spørgsmål?

Til FAQ Til Kontakt

Get in touch!