Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresse

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon og fax

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Åbningstider

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

Den bedst mulige dyretransport
Med en passende transporter!
Down
petair tiertransport leistungen transportbox

Vigtigt: Egnet transportbånd

Sådan rejser hunde, katte, mus og andre

Selv en kort tur til dyrlægen kan være problematisk med en hund, kat eller ethvert andet dyr, hvis kæledyret ikke kan transporteres i en bil på en måde, der passer til dyrets art. Hvordan skal en større tur så tilrettelægges?

Hos PetAir er vi specialister i transport af hunde, katte, mus og andre, og det er transport, der passer til arten, og derfor tilbyder vi dig lette plasttransportere af høj kvalitet til dine kæledyr. Specialtransportører, såsom hunde- eller kattetransportere, løser problemet og bringer dit elskede kæledyr sikkert fra udgangspunktet til destinationen.

Det er dog ikke alle transportører, der opfylder kvalitetsstandarder og internationale regler for rejser. Hvis du ønsker, at dit kæledyr skal nå frem til sin destination sikkert og så afslappet som muligt, bør du vælge den passende transportør. Vi fortæller dig, hvad der er vigtigt, når du beslutter dig for en passende transporter til hunde, katte, mus og lignende.

Stol på PetAir, fordi vi bekymrer os om dit kæledyrs velbefindende.
Anmod om en uforpligtende pris på individuel dyretransport med en passende transportør til din bedste ven.

Online prisforespørgsel

 

Hintergrund

Skal du købe en kæledyrsbærer?

Vi har den rigtige til dit kæledyr

Vil du rejse med dit kæledyr i den nærmeste fremtid eller vil du bare gøre det nemt at besøge dyrlægen? Fra nu af er der ikke flere problemer med den rigtige transportør. Hos PetAir finder du kasser i forskellige størrelser, til forskellige behov og til hvert dyr.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken transporter der passer til dit kæledyr, rådgiver vi dig gerne.

Indkøb af transportvogn til dyrn

dog in transportbox

Hvorfor er transportbånd nødvendige til transport og rejser?

Mange kæledyrsejere har svært ved at sætte deres dyr i kasser. Det virker upassende og mere som en straf. Men en stabil transportør er lige det modsatte. Med den praktiske hundeholder/katteholder kan du sikre, at din hund eller kat bliver transporteret sikkert i bilen eller flyet under flyvningen.

Besøg os og se selv fordelene ved optimal turistindkvartering til din hund, kat eller ethvert andet dyr. Vi vil også med glæde bringe dig en passende transporter til dit kæledyr til afgangsterminalen i lufthavnen. Bare giv os et kald - vores personale vil med glæde hjælpe dig. Sammen finder vi den rigtige transporter til din bedste ven – det gør det nemmere at flyve.

PetAir transportbånd

Velegnet til ethvert kæledyr

Hvis du ikke er sikker på, hvad der er den bedste måde at tage din hund, kat eller ethvert andet kæledyr med på vejen, har vi løsningen til dig. PetAir tilbyder dig en bred vifte af kvalitetstransportere til salg. Vi har plastik transportkasser i forskellige størrelser – fra Chihuahuas til Great Danes – der er en passende bærer til små hunde og katte, samt en bærer til store hunde. Vores transportører til sikker transport af dyr er lavet af højkvalitets plastik og har et solidt metalgitter for god luftcirkulation.

Vi har alle kasser på lager klar til brug, så du kan starte din rejse med dit dyr til enhver tid. Transportører er praktiske, relativt lette, komfortable, stabile, sikre, hygiejniske og har allerede bevist sig selv millioner af gange under transport på et fly!

 

PetAir Transportboxen

Udover de tilgængelige bærere til hunde og katte, kan du også købe specialfremstillede varer til enhver type dyr fra PetAir. Vi laver dem individuelt til dit dyr. Selvfølgelig opfylder hver plastik transportkasse kravene fra IATA (International Air Transport Association).

Har du allerede en foldetransporter?

Sammenklappelige dyretransportkasser med mesh-indsatser kan fastgøres sikkert i bilen og bruges til dyrlægebesøg. Foldestofmodeller er dog ikke egnede til længere flyrejser på grund af deres ustabilitet. I så fald bør du bruge robuste plastikkasser. Vi vil meget gerne diskutere de forskellige muligheder personligt med dig.

petair tiertransport umzug hunde karton

Hvilke regler skal transportører opfylde?

For at sikre sikker transport af dyr, som er tilpasset dyretypen, har IATA (International Air Transport Association) udviklet et omfattende og internationalt gældende regelsæt. Reglerne deri skal følges af hvert flyselskab og betragtes som et minimumskrav til lufttransport af dyr.

Disse IATA-regler siger for eksempel, at transportører skal have et glat gulv og et glat plastkasseloft (som et eksempel). Man skal også være opmærksom på hjørnerne af skarpe kanter, ellers kan passagererne komme til skade. Desuden må den øverste del af transportøren ikke have en rist, men skal være helt lukket. Der skal være tilstrækkeligt med luft og udsigtsvinduer på boksens sider for at sikre optimal luftcirkulation.

Men vær forsigtig: Udsigtsvinduer skal være lavet af sprosser for at undgå skader. Desuden skal bunden og toppen af transportøren af højkvalitets plast forbindes med skruer og må ikke fastholdes med clips eller lignende. Især skal dørlåsen være absolut sikker og kræver en række foranstaltninger.

Hvad er ellers vigtigt?

Transporter i den rigtige størrelse! Din livspartner har trods alt en lang rejse foran sig. Passageren skal være sikker i transportøren og skal have plads nok. Men hvad betyder plads nok?

Som tommelfingerregel kan du huske, at bærere skal være høje nok til, at små og store hunde eller katte kan sidde ordentligt i dem. Hunden eller katten skal kunne rejse sig under transporten, da den firbenede ven ikke vil lægge sig i transportøren fra starten til slutningen af rejsen. For flere tips om, hvordan du korrekt måler dit kæledyr for at bestemme den rigtige bærerstørrelse, se vores blogindlæg Sådan måler du dit kæledyr.

Vi kan forsikre dig om én ting: PetAir har en perfekt egnet bærer til hvert kæledyr - og hvis ikke, laver vi den specielt til dit kæledyr i overensstemmelse med IATA-kravene.

Send nu en anmodning om transport af et dyr med en passende transportør til hund, kat, mus eller andre. Gør krav på din dyretransport med den rigtige dyretransportboks til hunde, katte, mus og meget mere.

Online prisforespørgsel

Hintergrund

Checkliste vor der Abreise:

Passt die Transportbox zur Größe von Hund, Katze, Maus und Co?

Befindet sich Ihr Haustier in einem guten Gesundheitszustand?

✓ Haben Sie alle ärztlichen Atteste vom Tierarzt dabei?

Haben es Hund, Katze, Maus und Co bequem? (Kissen oder Decke in der Box?)

Haben Sie Ihr Heimtier nicht zu viel gefüttert?

Was Sie außerdem beachten sollten:

Wir wissen, Sie wollen nur das Beste für Ihren tierischen Liebling! Deshalb ist es aber z. B. wichtig, das Sie Ihren Hund, Ihre Katze sowie jedes andere Tier vor dem Flug nicht zu viel zu füttern. Ein Flug ist schließlich eine neue, ungewohnte Situation. Der Luftdruck und die Steigflüge können Hund, Katze, Maus und Co durchaus mal auf den Magen schlagen. Wir haben aber auch noch weitere Tipps für Sie parat, damit Sie Ihren tierischen Begleiter bestens auf seine Expedition vorbereiten können.

Eines muss aber in jedem Fall noch beachtet werden – die Transportbox muss ordentlich beschriftet sein, d. h. es muss sich ein „Live Animal“ Aufkleber und ein Markierungshinweis (oben/unten) auf dieser befinden. 

 

petair tiertransport leistungen transportbox liveanimal aufkleber

Mit Transportbox im Frachtraum oder als Handgepäck

"Kann ich mein Haustier im Handgepäck mitführen?", fragen Sie sich? Damit Ihr tierischer Begleiter mit Ihnen in der Kabine reisen darf, gilt es einige Bestimmungen der Fluggesellschaft zu beachten. Kleine Hunde und Katzen mit geringem Gewicht müssen oftmals nicht im Frachtraum reisen. Aber auch hier sind passende Transportkisten für die kleinen Hunde und Katzen laut IATA und der Fluggesellschaften eine wichtige Voraussetzung.

Unsere Partner-Airline Lufthansa hat folgende IATA-konforme Richtlinien:

1) Max. 2 Tiere pro Person im Frachtraum (Transportbox) und Kabine (Weichschalenbehälter)
2) Tier und Tiertransportbox dürfen bei einer Beförderung in der Kabine ein Gewicht von maximal 8 kg erreichen
3) Das Mindestalter für reisende Tiere startet ab 12 Wochen
4) Das Tier muss sich ruhig verhalten und sehr gut auf Sie hören

Für Assistenzhunde (Hunde von Blinden oder Gehörlosen) gelten bei Lufthansa wie bei vielen anderen Fluggesellschaften Ausnahmen. Weitere Informationen erhalten Sie direkt auf der Seite der Airline: Tiere als zusätzliches Handgepäck (https://www.lufthansa.com/de/de/tiere-als-handgepaeck)

Ob Samtpfötchen der Katze oder Ihren Hund als treuen Begleiter – wir von PetAir begleiten Sie und Ihr Haustier von der Haustür bis zum Flugzeug.

Interessiert?

Mit unserem Online Preisanfrage-Formular können Sie bereits im Vorfeld
die Kosten für Ihren Tiertransport sowie für die passende Transportbox ermitteln.
Daraufhin setzen wir uns mit Ihnen in Verbindung, um alle weiteren Details mit Ihnen zu klären.
Wir freuen uns auf Ihre Anfrage!

Zur Online Preisanfrage

Nogle spørgsmål?

Til FAQ Til Kontakt

Get in touch!