Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresse

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon og fax

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Åbningstider

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

Transport af krybdyr
Pålidelig, artsvenlig rejse med PetAir
Down
petair tiertransport header reptilien eidechse

Transport af krybdyr

Vi transporterer sikkert dine krybdyr fra afgangsstedet til destinationen

Slanger, firben, skildpadder, leguaner og andre? Vi sørger for passende transport. Skal du flytte til udlandet eller planlægger du et længere ophold? Tag også krybdyrene med! Hos PetAir gør vi import og eksport af dine eksotiske kæledyr og krybdyr enkel og stressfri.

Planlægger du en flytning eller et længere ophold i udlandet? Selvfølgelig følger dine dyr med dig - PetAir sørger for en smidig import og eksport af dit eksotiske kæledyr. 

For at dyret kan rejse uden stress, er det vigtigt at overveje flere ting. Med PetAir er du på den sikre side. Vi er der for dig helt fra starten, vi står til rådighed for at rådgive dig og vi er der for dit dyr, indtil det når sin destination. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at dit dyr får en afslappet rejse. Under hele turen står vores team altid til rådighed for dig og dit kæledyr.

Import af din elskede python, eksport af en gammel skildpadde eller import og eksport af beskyttede dyr - stol på vores PetAir dyretransporteksperter! Spørg nu uden nogen forpligtelse.

Online prisforespørgsel

petair tiertransport reptilien schlange

Der er mange ting at overveje, når du skal transportere et krybdyr

Import og eksport af eksotiske kæledyr og krybdyr såsom slanger, firben, skildpadder eller beskyttede dyr er en stor spænding for mange ejere og deres kæledyr. Vi vil gerne fjerne denne stress fra dine skuldre og dine dyrs skuldre. Derfor tager PetAir sig af import og eksport af dine eksotiske kæledyr og forklarer, hvad du skal tænke på på forhånd:

Generelt kan krybdyr flyve, men der er et par ting at huske på. Først og fremmest skal dyrets helbred kontrolleres for at gøre det helt klart, at dyret er sundt og egnet til transport. Derudover bør alle nødvendige dokumenter være tilgængelige for at sikre en problemfri ankomst til destinationen. Vi tager os gerne af det og informerer dig om alle de nødvendige formularer. Vi vil også informere dig om vaccinationer og meget mere. For at sikre, at alt kører glat, er det bedst at give os besked direkte, så snart du ved, at du skal forlade landet.

Det er også vigtigt at vælge den rigtige bærer, da dyret vil være i den det meste af rejsen. Når du vælger, skal du være opmærksom på følgende funktioner:

  • Stabilitet: For at sikre sikker transport af krybdyr skal transportøren være stor nok og stabil (f.eks. må den ikke blive våd ved vandladning).
  • Ikke-toksicitet: Transportøren må ikke indeholde giftige stoffer, der kan skade dyret
  • Ventilation: For at sikre korrekt gasudveksling skal der være tilstrækkelig ventilation til rådighed under lange rejser
  • Opacitet: For at undgå høj belastning skal transportøren være uigennemsigtig

Vi rådgiver dig gerne om, hvilken transporter der passer bedst til dine behov og hjælper dig med den korrekte transport af krybdyr! Kontakt os!

PetAir bekymrer!

petair tiertransport reptilien landschildkroete

Vores tjenester

Reptiltransport og meget mere

petair tiertransport icon hundepfote

Transport af krybdyr

Vi er eksperter, når det kommer til at transportere krybdyr. Vi tilbyder også afhentning og levering af dine dyr.

Læs videre

Vi tager os af dit dyr med kærlighed, samvittighedsfuldt og nænsomt. Du kan stole på det! Fordi PetAir bekymrer sig!

petair tiertransport icon transportbox

Transportør til dyr

Vi informerer dig gerne om den rigtige transportør til dit dyr. Det er vigtigt at tilpasse sig dyrets behov, men også at opfylde forskellige specifikationer.

Læs videre

Kan du ikke finde en passende transportør? Intet problem! Vi producerer også transportere individuelt til dit dyr. Vi hjælper gerne!

petair tiertransport icon katze

Rådgivning

Adgangsbestemmelser, krav, transportører - individuel planlægning og rådgivning er naturligvis en del af vores standard! Under hele rejseforløbet har du altid en kontaktperson, du kan stole på!

Læs videre

Da vi har været aktive inden for dyretransport i lang tid, kender vi til forskellige specifikationer og krav. Vi sørger for, at dit dyr når frem til sin destination uden stress.

petair tiertransport reptilien chamaleon

Interesseret?

Gennem vores online prisforespørgselsformular kan du beregne omkostningerne ved dit kæledyrs rejse med det samme, på forhånd og uden komplikationer. Derefter kontakter vi dig med alle yderligere oplysninger.

Online prisforespørgsel

Transport af dyr fra A til Z

Nogle spørgsmål?

Til FAQ Til Kontakt

Get in touch!