Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresse

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon og fax

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Åbningstider

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

Kun det bedste for din kat!
Når det kommer til transport af dyr, så stol på fagfolk!
Down
petair tiertransport header katzen

Transport af en kat

Dit kæledyr er trygt hos os

Vil du gerne flytte til udlandet, men vil du ikke opgive din kat? Intet problem - vi hjælper dig!

Planlægger du en lang rejse eller flytter til udlandet og vil du tage dit kæledyr med? Intet problem! Vi hjælper dig. Når du flytter eller holder en lang ferie, bør din kat eller kat ikke mangle! For at gøre dit kæledyrs tur så behagelig som muligt, skal du være opmærksom på flere ting. Vi hjælper dig gerne med at planlægge og realisere din rejse, og vi er her for dig fra starten. Det er os, der vil tjekke, hvilken der er den mest afslappede og bedste måde for dit kæledyr at nå dig på. Du kan selvfølgelig regne med omfattende og omfattende pleje under hele turen, så dit kæledyr altid er i gode hænder. Generelt er det ikke noget problem at flyve med katte, da det er en forholdsvis simpel sag. Inden du rejser, bør du dog absolut sikre dig, at katten er rask, og at alle krav til kæledyrets rejse er opfyldt, så den ikke bliver unødigt forsinket.

Det er os, der sørger for, at din kat kommer sikkert og afslappet frem! Bestem nu, uforpligtende og enkelt, prisen for din transport.

Online prisforespørgsel

 

petair tiertransport katzen reisekoffer

Transport af en kat: Planlægning er alt

Før du begynder at planlægge, bør kattens sundhedsstatus være klar. Er hun rask og klar til turen? Er alle nødvendige vaccinationer blevet udført, og er dine dokumenter tilgængelige? Vi er her for at rådgive og informere dig om alt, hvad du skal bruge til din rejse, og hvad du skal være opmærksom på. Du vil hurtigst muligt modtage detaljeret information fra os. Derfor er det også vigtigt, at du kontakter os i tide, dvs. giv dig selv tid nok før selve turen.

Under alle omstændigheder bør valget af transportør til dyret overvejes. Her skal du være opmærksom på transportørens størrelse og individuelle behov. Da dyret skal være i transportøren i timevis, er det vigtigt, at det føler sig godt tilpas i det, og at det er tilpasset dets individuelle behov. En god tommelfingerregel her er, at bæreren skal være stor nok til, at dyret kan stå oprejst. Hvis du ønsker det, hjælper vi dig med at vælge transporter, og hvis du ønsker det, kan vi sælge dig en specialfremstillet transporter til dit dyr. Hvis din kat rejser med os, kan du være sikker på, at alle reglerne fra International Air Transport Association IATA for transport af katte bliver fulgt, og at din pelsbold er i de bedste hænder. Vi sørger for, at rejsen bliver så behagelig som muligt, og at unødvendige ventetider undgås. Hvis du ikke er på samme fly som dit kæledyr, er vores personale her for at tage sig af dit lille barn. PetAir-måden!

petair tiertransport katzen reise

Vores tjenester

Kattetransport og meget mere

petair tiertransport icon hundepfote

Transport af dyr

Transport af dyr er meget vigtigt for os! Vi tager os af dine katte på en beslutsom, pålidelig og omsorgsfuld måde!

Læs videre

Individuel planlægning og rådgivning om transport af dine dyr er vores standard. Vi imødekommer gerne dine ønsker! Du er også velkommen til at bruge vores afhentnings- og leveringsservice.

Kontakt os!

petair tiertransport icon transportbox

Transportør til dyr

Den passende transportør er vigtig for dyrets rejse og bør være så godt tilpasset dets behov som muligt. Vi giver dig gerne råd og den rigtige transportør til din kat, som opfylder flyselskabets specifikationer.

Læs videre

Hvis du ønsker det, kan vi udelukkende lave en passende bærer til din kat, hvis du ikke ønsker at købe en bærer på forhånd. Tillad os at rådgive dig!

petair tiertransport icon katze

Rådgivning

Vi har mange års erfaring inden for transport af katte, og er derfor bekendt med de forskellige regler og krav for at komme ind i landet. Sammen med dig planlægger vi den bedste måde for dit kæledyr at nå sin destination.

Læs videre

Vi rådgiver dig individuelt, professionelt og med stor omhu! Stol på vores erfaring og lad os transportere din kat. Vi ser frem til din henvendelse!

petair tiertransport katzen erstaunt

Interesseret?

Ved hjælp af vores online prisforespørgselsformular kan du på forhånd beregne omkostningerne ved at transportere dit dyr, komfortabelt og uforpligtende. Så snart vi har modtaget alle oplysninger fra dig, forventer vi vores kontakt hurtigst muligt.

Online prisforespørgsel

 

Transport af dyr fra A til Z med PetAir!

Nogle spørgsmål?

Til FAQ Til Kontakt

Get in touch!