Online price enquiry
en de bs da

Kontakt PetAir


adresse

Frankfurt

PetAir GmbH
Langer Kornweg 34A
D - 65451 Kelsterbach

München

Pet Air GmbH
Südallee
Frachtmodul A
85356 München Flughafen
muc@petair.de

Telefon og fax

Frankfurt
Tel +49 (0) 69-1201 865 50
Fax +49 (0) 69-713745915

München
Tel +49 89 37040300

Åbningstider

Frankfurt
Monday to Friday 6am – 5pm

De vigtigste foranstaltninger til transport af dyr
Så transporteren passer under alle omstændigheder
Down
petair tiertransport animal transport groesse abmessen

Hvordan måler jeg mit dyr?

Følg disse instruktioner!

Den passende størrelse på bæreren er afgørende for dit kæledyrs komfort under rejsen. Hvis det er for lille, kan dit kæledyr ikke bevæge sig frit. En overdimensioneret transportør medfører derimod unødvendige omkostninger for dig. Derfor er det vigtigt på forhånd at bestemme de vigtigste dimensioner på dit kæledyr. Dette er især nemt med et målebånd. Men hvad skal måles og hvordan?

1) længde

Mål fra spidsen af næsen til bunden af halen. Mål ikke halen!

2) bredde

Mål skulderbredden på den bredeste del af dit kæledyr.

3) højde

Mål afstanden fra gulvet til toppen af dit hoved. Hvis dit kæledyr har hævede ører, er toppen af ørerne det højeste punkt.

Hvis du lejer en transporter, er disse dimensioner nok til at træffe det rigtige valg for din firbenede ven. Ønsker du selv at købe, rådgiver vi dig gerne på forhånd. Følgende regel gælder normalt:

> Længde på transportbånd = længde på dyret + 10-30 cm

> Bredde på transportbånd = bredde på dyret x 2

> Højde på transportbånd = højde på dyret + 15 cm

Sådanne komplekse målinger er normalt ikke nødvendige for små dyr og krybdyr. Grove skøn er tilstrækkelige her, så dit dyr kan opholde sig komfortabelt i sin transportør.

Yderligere tiltag

Hvis du derimod vil købe en ny sele til din hund, skal du for eksempel have yderligere oplysninger som hals- og brystomkreds. For mange racer er der en omtrentlig størrelse, som du kan bruge som en første guide. Du bør dog altid måle din firbenede ven præcist, så alt virkelig passer perfekt. I tilfælde af unge dyr skal du også være opmærksom på, at genmåling er nødvendig på grund af hurtig vækst.

Hvis dit kæledyr rejser med PetAir, har vi brug for mål for at kunne skabe dit individuelle tilbud. Om nødvendigt stiller vi en passende transportør til rådighed for turen. Du er velkommen til at sende os en uforpligtende forespørgsel!

Mere information om transportører

Get in touch!